Карантин на Львівщині: виявили хворого на сказ собаку

30.03.2019 17:29   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

В селі Угерсько, що на Стрийщині, зафіксували сказ собаки. Через це село та прилеглі території «закрили» на карантин. Про це повідомляє прес-служба Стрийської райдержадміністрації, пише - Львівський портал.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Шокуюча історія знущання над собакою на Львівщині (Фото)
У Львові обіцяють облаштувати майданчики для вигулу собак (Локації)

В середу, 27 березня, у Стрийській РА відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, на якій обговорили ситуацію із виявленням на Стрийщині собаки, хворої на сказ. Випадок сказу собаки зафіксовано у селі Угерсько. Діагноз було поставлено Львівською регіональною державною лабораторією ветеринарної медицини 27 березня.

Територію села та прилеглі мисливські угіддя оголошено неблагополучною по сказу та введено карантинні обмеження на 60 днів по 27 травня.

Протиепізоотична комісія при РДА затвердила план комплексних заходів ліквідації вогнища сказу в селі Угерсько. На даний час там проводяться відповідні заходи по локалізації захворювання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал