Чоловік, який врятував пенсіонерку, що впала в колодязь, того ж дня втопився в озері

24.05.2017 20:43   Джерело: fakty.ua
Опубліковано : Новини Львівщини

Ця воістину містична історія сталася в одному із сіл Шумського району в Тернопільської області. Як повідомила «ФАКТАМ» начальник районного слідчого відділення поліції Інна Могила, 32-річний чоловік спочатку врятував пенсіонерку, а через кілька годин втопився.

«Пенсіонерка впала в криницю на п'ятиметрову глибину, коли набирала воду. Місце, де розташована криниця, малолюдне. Якби завдяки щасливому випадку мимо не проходив чоловік, який приїхав в гості, жінку навряд чи вдалося врятувати», - розповіла вона.

Читайте також

На Великдень 9-річний хлопчик врятував свою сім’ю від смерті (Фото)
Нaд Тepнoпiльщинoю нaвиcлa eкoлoгiчнa кaтacтpoфa?
Втопився під час риболовлі

За її словами, чоловік почув, що з криниці хтось слабким голосом кличе на допомогу. Коли підійшов ближче, то побачив на глибині приблизно п'яти метрів літню жінку, що стоїть по груди у воді. Чоловік побіг до сусідів і ті викликали рятувальників, поліцію і «швидку». Але ще до їх приїзду гість села разом зі ще одним хлопцем мотузками витягли жінку.

Потерпіла опинилася в лікарні із сильним переохолодженням. Її життю, на щастя, нічого не загрожує.

«Дев'ять годин по тому в районне управління поліції зателефонували з того ж села і повідомили, що в озері потонув чоловік. Яке ж було наше здивування, коли ми дізналися, що потопельником виявився той самий чоловік, який нещодавно врятував від вірної смерті літню жінку. За словами очевидців, 32-річний житель Шумська посперечався зі своїми товаришами, що перепливе озеро. Але на середині він почав тонути. Друзі намагалися врятувати його, але, на жаль, було вже пізно », - повідомила Інна Могила.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: fakty.ua