ПриватБанк розширює мережу партнерів за «Теплими кредити»

27.05.2017 11:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Мережа магазинів "PERFECT", салон “Максимум”, ТМ “Ідеальне Вікно” та багато інших популярних серед тернополян виробників та реалізаторів енергоефективних товарів, долучились до програми компенсації фінансової допомоги на заходи з енергоефективності для жителів міста та області. Усі торгові точки надають широкий асортимент товарів, а оплатити покупку товару клієнти можуть за допомогою програм кредитування “Оплата частинами” чи “Миттєва розстрочка” з подальшою компенсацією частини кредиту коштами держави у рамках Державної програмою енергоефективності.

“На початку квітня ПриватБанк значно розширив можливість отримання безповоротної фінансової допомоги за “теплими кредитами”. На сьогодні громадяни можуть отримати компенсації не лише за договорами, що оформленні на сайті ПриватМаркет, а й за будь-яким “теплим кредитом” у роздрібному чи інтернет-магазині, що підтримує сервіс “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, - говорить керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку у Тернопільський області Олександр Жильцов. - Відтак за останній період до партнерства з ПриватБанком долучилось понад 30 підприємств, що спеціалізуються на реалізації енергозберігаючого обладнання. Окрім популярних реалізаторів металопластикових вікон та дверей, таких як “Максимум”, “PERFECT”, “Ідеальне вікно” щодня додаються нові точки-партери. Для прикладу, у сегменті продажу та монтажу систем опалення, до програми приєдналось відоме серед тернополян товариство “Сахара”.

Для оформлення договору в торговій точці, клієнтам достатньо лише мати при собі картку ПриватБанку з активним лімітом за сервісом “Оплата частинами”. Кредитування не потребує жодних додаткових документів, а за умови своєчасного погашення усіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним. Система відшкодування коштів державою також працює за досить простою технологією.

“Для отримання компенсації, клієнту необхідно в особистому Приват24 в розділі “Оплата частинами”, обрати “Теплі кредити”, де вказати адресу встановлення обладнання, чи отримує клієнт субсидію та прикріпити рахунок-фактуру, - розповідає керівник напрямку “Оплата частинами” Прикарпатського РУ Роман Пасайлюк. - Дані заявки формують реєстр позичальників, котрий банк подає передає агентству Держенергоефективності, для зарахування компенсації. Під дану категорію відшкодування потрапляють котли, вікна, двері, радіатори, лічильники води та матеріали для проведення робіт з теплоізоляції. Наразі ми активно збільшуємо кількість партерів серед компаній-реалізаторів енергозберігаючого обладнання та матеріалів. Кожна торгова точка має змогу долучитись до технології видачі кредитів, що дозволить оформляти їх через POS-термінали без необхідності надання додаткових паперових документів і довідок.”

На сьогодні вже близько 100 сімей на Тернопільщині скористались можливістю відшкодування за покупкою у роздрібній мережі та їх кількість постійно зростає, адже як говорить народна приказка: “Готуй сани влітку, а воза взимку”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews