Тернополяни можуть скористатися послугою Укрпошти аналогів якої немає

29.05.2017 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Переказати  кошти з банківської картки з доставкою готівки отримувачу відтепер можна і тернополянам. Укрпошта розробила таку послугу, що не має аналогів на українському ринку.

Переказати кошти можна, скориставшись адресним переказом (додому) або терміновим переказом (на автоматизоване відділення). Опція доставки додому доступна для будь-якого населеного пункту України, – повідомляє сайт Украпошти (http://ukrposhta.ua).

Читайте також

Тернопільські студенти змагаються у конкурсі за гроші

Терміни доставки: протягом двох робочих днів відділення зв’язку — для адресного переказу і 15 хвилин — для термінового (з отриманням коштів у відділенні).

Запровадження даної послуги стало можливим завдяки партнерству Укрпошти з компанією portmone.com — лідером українського ринку онлайн-платежів і переказів та Райффайзен Банком Аваль.

Переказ коштів здійснюється з усіх платіжних карток Visa та MasterCard будь-яких банків України.
Максимальна сума одного переказу становить 14 999 грн.

Це ще один сервіс для здійснення грошових переказів, який спрощує процес відправлення коштів. Для здійснення переказу «З картки додому» відправнику потрібен тільки доступ до мережі Інтернет, необхідності відвідувати відділення немає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews