Скільки коштує квартира в сучасній новобудові Тернополя

29.05.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Комплекс із чотирьох сучасних новобудов будівельної компанії «Матла» знаходиться за адресою Київська, 8в. Щасливі власники квартир отримали ключі та розпочинають облаштовувати своє помешкання. Наразі два будинки вже здали в експлуатацію. Цього року планують закінчити третій, а наступного – четвертий.

Однокімнатна квартира в новобудові по вартості стартує від 14-ти тисяч євро. Нові квартири відповідають усім останнім вимогам по утепленню та енергозбереженню. Люди отримують сучасне та тепле житло. Там не потрібно змінювати вінка та двері, встановлювати лічильники та утеплювати помешкання. Покупець отримує нову квартиру в будинку із розвиненою інфраструктурою – це сучасні дитячі майданчики та подвір’я, сучасні ліфти, школи та садочки поблизу та паркінг.

Лояльна цінова політика і можливість реалізації власного варіанту в плануванні квартири приваблює тернополян обрати квартиру саме у цих будинках. Коштує однокімнатна квартира від 15 тисяч євро, двокімнатна – від 20 тисяч.

Читайте також

Скільки коштує квартира на сучасному районі «Північний», який будують в Тернополі
Квартира під охороною – найкращий захист від злодіїв

- Є універсальна площа з 50-ти квадратів, яка дозволяє реалізувати планування квартири в студійному варіанті – з них можна зробити навіть двокімнатну і трьохкімнатну з великими об’ємами кожної з кімнат. Коштуватиме така квартира від 21 тисячі євро, - каже Андрій Матла.

Щодо планування помешкань, то тут надається вагома перевага – мешканці можуть реалізувати всі свої мрії, адже квартиру можна перепланувати згідно з побажаннями жителів.

Біля четвертої новобудови комплексу функціонуватиме надзвичайно розвинена інфраструктура та соціальна сфера. За словами Андрія Матли, кожен мешканець будинку має почуватися комфортно та отримати найвищий рівень комфорту проживання. Для цього на нижніх поверхах новобудов розмістять продуктові магазини, аптеки, стоматологічні кабінети.

- Каркасно-монолітне будівництво в Європі було впроваджене ще в 60-тих роках минулого століття. Зараз – це найпопулярніший та найбільш універсальний метод будівництва будь-яких споруд. Він дає набагато більше можливостей для впровадження своїх ідей, кращі можливості по енергозбереженню. Ці квартири дозволяють людині реалізувати свої задуми в ремонті, - каже будівельник.

Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, – все це чекає власників квартир у новобудові європейського зразка. До слова, будівельна компанія "Матла" була однією із перших в Тернополі, яка почала облаштовувати біля будинків сучасні дитячі майданчики. Будують їх за європейським зразком – застеляють натуральним трав’яним газоном рулонного типу.

Окрім того, власники квартити одразу мають індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові енергозберігаючі вікна та броньовані вхідні двері.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews