Депутати п`яти фракцій політичних партій звернулись до тернополян із заявою щодо сьогоднішніх подій під стінами міської ради

02.06.2017 21:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Депутати політичних партій: ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Громадянська позиція», Радикальна партія Олега Ляшка, «Народний Контроль» звернулись до громади Тернополя із заявою. Зокрема, у зверненні вони закликали кожну сторону конфлікту, ситуацію, яка склалася, вирішувати виключно в правовому полі та не стимулювати подальшого розпалювання політичних непорозумінь.

За словами депутатів, через непорозуміння тривалий час не приймаються вкрай важливі рішення, які стосуються як громади в цілому, так і багатьох організацій, підприємств та громадян міста.

Читайте також

Тернопільський мер Сергій Надал оголосив перерву в сесії на невизначений період

- Сьогодні, 2 червня, нарешті відбулось сесійне засідання, на якому прийнято зміни до бюджету міста, що дозволяють планомірно фінансувати галузі освіти, медицини, та інші сфери. Також депутатами міської ради були підтримані звернення до Верховної Ради України "Про заборону продажу земель сільськогосподарського призначення та про скасування Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо заборони запровадження абонентної плати, звернення Тернопільської міської ради до Кабінету Міністрів щодо відшкодування пільг та житлових субсидій, наданих громадянам міста та ряд інших важливих питань. Однак, через зрив кворуму сесія працювала лише неповних дві години і тому залишились нерозглянутими всі питання, подані організаціями, підприємствами та фізичними особами, - йдеться у зверненні.

Депутати зазначили, що кожна з п`яти фракцій не відступаючи від своїх партійних засад, знайшли основу для порозуміння і взяли участь в сесійному засіданні.

Ми маємо свої застереження та не сприйняття ряду питань, які були винесені на розгляд ради, однак розуміючи свою, відповідальність перед громадою, вважаємо за недоцільне включатись в політичне протистояння. Прикро, що депутати фракцій політичних партій Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та Самопомочі не взяли участь в сесійному засіданні та не підтримали важливі питання життєдіяльності міста, - наголосили у заяві.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада