Тернопільські медики були в шоці, коли приїхали на допомогу 300-кілограмовому чоловікові

03.06.2017 17:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

На допомогу тернополянину, якому стало погано і він почав задихатись, виїхали медики швидкої 30 травня близько 22:41. Коли лікарі приїхали на виклик, то були вражені, оскільки на ліжку лежав чоловік з вагою близько 300 кілограмів, - пише Доба.

— І у нього справді були серйозні проблеми із серцем: серцевий ритм порушений, тиск значно нижчий від норми, та ще й виражений дисметаболічний синдром. Медикам вдалося стабілізувати стан хворого, але найбільшою була проблема у перевезенні незвичного пацієнта, стан якого вимагав негайної госпіталізації. Медикам швидкої довелось викликати працівників ДСНС, щоб перекласти хворого чоловіка на носилки і знести по сходах, — коментують випадок у швидкій.

Пацієнта із величезною вагою зносили з третього поверху аж 11 працівників служби ДСНС. Вони ж поклали його у машину швидкої і не лише доставили до лікарні, а й занесли й поклали на ліжко у реанімаційному відділенні другої міської лікарні.

Медики швидкої, врятувавши спільно з працівниками служби ДСНС 300-кілограмового пацієнта, повернулись із цього виклику аж за три години, тобто о 2 ночі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба