Як використовують державні кошти в Тернопільській області

03.06.2017 19:43   Джерело: БезТабу
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільські громадські активісти перевірили, куди ідуть бюджетні гроші області. Це питання дуже важливе, адже бюджет наповнюють пересічні тернополяни – платники податків, - пише Без Табу.

 За ініціативи експертно-аналітичної групи "Акцент" сьогодні в обласній раді в 11.00 відбудеться круглий стіл на тему «Публічне звітування про результати використання коштів обласного бюджету за 2016 рік: підсумки і перспективи»

До обговорення запрошені голови Тернопільської обласної ради і облдержадміністрації, голови постійних комісій обласної ради, уповноважені представники депутатських фракцій, керівники управлінь та департаментів, науковці, представники бізнес-асоціацій, громадських організацій.

В інтернеті є доступна аналітична записка за результатами публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджет за 2016 рік.
Вона відкрита за посиланням:https://issuu.com/ternomal/docs/policy_brief_2016

В цьому матеріалі в частині третій детально по департаментам розписано на що витрачали гроші, які програми реалізовували. Скільки і чого закуповували відділи ОДА та облради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: БезТабу