Андрій Садовий прокоментував можливе зростання цін в електротранспорті Львова (Відео)

30.06.2017 14:00   Джерело: 032
Опубліковано : Тарас Жак

26-го червня, міський голова Львова під час зустрічі з журналістами прокоментував можливе зростання тарифів за проїзд в електротранспорті міста.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Так, на думку Андрія Івановича, наразі піднімати ціну за проїзд в електротранспорті міста є недоцільним, через значну збіднілість мешканців Львова. Однак, мер Львова все таки не відкидає можливості, що тариф будуть переглядати, але ціна за квиток значно меншою від тої, яку пропонують профспілки.

"Я розумію, що у водіїв електротранспорту не ті зарплати, які мали би бути. Не знаю, чи в ультимативній формі вони поставили вимоги по підняттю тарифів. Скажу чесно - жодних ультиматумів я не прийматиму. Ціну, яку вони хочуть, встановлювати неможливо, бо люди бідні. Можна говорити про якесь коригування тарифів. Але треба сідати, і мудро говорити. Я стою на питаннях тарифів до кінця. Я - останній бастіон. Люди не мають грошей. Питання в іншому - у нас в електротранспорті велика кількість "зайців". Люди вважають, що це круто - проїхати і не заплатити. Але ж 2 гривні - не така критична ціна. Я би дуже просив львів'ян поважати місто", - сказав Садовий.

Детальніше про це дивіться у нашому відео:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз