На Львівщині готуються до Міжнародного фестивалю меду

17.07.2017 14:01   Джерело: Фортпост
Опубліковано : Тарас Жак

13 серпня в Буському районі, на території музею-заповідника “Олеський замок” відбуватиметься ІІ Міжнародний фестиваль меду “Надбужанські медобори”. Про це повідомляє прес-служба Буської райдержадміністрації, - пише Фортпост.

Починаючи з 12:00 і до пізнього вечора 13 серпня на території музею-заповідника “Олеський замок” відбуватиметься ІІ Міжнародний фестиваль меду “Надбужанські медобори”. Серед учасників та гостей свята, яке пройде вже другий рік поспіль, стануть бджолярі з України та Польщі та численні туристи. Кожен відвідувач під час фесту матиме нагоду не лише побувати з екскурсійною метою в перлині Золотої підкови – Олеському замку, але й скуштувати запашний мед різних сортів, медовуху, ознайомитися з сучасним реманентом пасічників, взяти участь у майстер-класах, які проводитимуть досвідчені бджолярі

 

Метою проведення фесту є популяризація професії пасічника, актуалізація споживання екологічно чистої, корисної продукції бджільництва, реклама та продаж сучасного реманенту, привернення уваги до історичної та культурної спадщини українців, їх традицій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фортпост