Обдаровані юні львів’яни мають шанс отримати 10 тисяч гривень

04.09.2017 19:00   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Львівський Новинар

До 15 вересня 2017 року триватиме прийом документів на отримання Премії Львівської міської ради обдарованій молоді за здобутки у навчанні у розмірі 10 000 грн. Про це інформують у мерії, - пише Львівський портал.

Премію можуть отримати переможці та призери міжнародних олімпіад; переможці та призери ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін; переможці та призери Всеукраїнських конкурсів наукових робіт; переможці та призери міжнародних та всеукраїнських конкурсів, турнірів.

Учасниками конкурсу можуть бути всі учні та випускники навчальних закладів м. Львова.

Читайте також

Для шкіл Львівщини планують закупити ще 26 автобусів

Премію можуть отримати учні або випускники, які навчаються у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах м. Львова.

При прийомі документів враховуються досягнення за попередній навчальний рік.

На розгляд керівної ради претенденти на отримання премій подають такі документи:

- Мотиваційний лист кандидата (одна сторінка друкованого тексту, шрифт – Аrial, розмір шрифту – 12).

- Копію свідоцтва про народження або копія паспорта кандидата на винагороду.

- Копії дипломів, грамот або інших документів, які засвідчують перемоги в олімпіадах, конкурсах, турнірах тощо, участі у міжнародних та всеукраїнських проектах, конференціях, конгресах, участь в онлайн-курсах, майстер-класах, тренінгах.

- Рекомендаційні листи (не більше 3 листів).

- Заяву на ім’я начальника управління освіти.

Подача документів здійснюється у паперовій формі через Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради (із зазначенням згоди на обробку персональних даних кандидата).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал