Львівські патрульні влаштували перегони з п'яним водієм BMW X5 (Відео)

04.09.2017 20:00   Джерело: sq.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Нетверезий водій на BMW X5 намагався втекти від патрульних Львова, натомість отримав 9 адмінматеріалів та кайданки на руки. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова, - пише sq.com.ua.

Вночі інспектори патрульної поліції помітили на площі Петрушевича позашляховик, який їхав з вимкненими фарами. Водій не відреагував ні на звукові, ні на світлові, ні голосові сигнали з вимогами про зупинку. Він почав втікати і набирати швидкість, відтак патрульні почали переслідування. По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам і тактичній групі патрульної поліції. Під час переслідування водій неодноразово порушував правила дорожнього руху, а на перетині вулиць Виговського та Любінської здійснив зіткнення з автомобілем Honda та втік з місця пригоди. Три екіпажі поліції заблокували автомобіль на вулиці Любінській, водій вискочив з автомобіля і спробував втекти, однак йому це не вдалося. 27-річного порушника затримали і одягли кайданки. Він перебував в стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив пристрій драгер – 1,45 проміле. На водія склали 5 протоколів: за скоєну ДТП, за втечу з місця пригоди, за невиконання вимог про зупинку, протокол затримання та за керування в нетверезому стані. Також, винесли 4 постанови: за керування автомобілем, ніколи не отримувавши водійського посвідчення, та три постанови за порушення правил дорожнього руху, зафіксовані різними екіпажами.

Загалом цієї ночі патруль склали 10 протоколів за кермування напідпитку у Львові та 2 протоколи на автодорогах державного значення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: sq.com.ua