Рідні загиблої в ДТП оскаржать вихід на волю охоронця Димінського (Відео)

07.09.2017 09:00   Джерело: ТСН
Опубліковано : Львівський Новинар

Охоронець бізнесмена Петра Димінського Андрій Борщ вийшов із СІЗО після рішення суду про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. Це мотивувалося станом здоров'я ув'язненого, необхідністю доглядати за трьома дітьми та співпрацею зі слідством, ідеться в сюжеті ТСН.

Від оголошення вердикту до звільнення минуло всього лише 2,5 години. Під СІЗО Борща зустріли журналісти, однак на жодне питання чоловік не відповів, а в супроводі двох поліцейських мовчки сів у авто. Адвокат рішенням не дуже задоволений, адже просив взяти клієнта на поруки. "Домашній арешт є більш м'яким запобіжним заходом, і вважаємо, що він в повній мірі забезпечить його поведінку процесуально. Ми наполягали на більш м'якому запобіжному заході, але, мабуть, з цим погодимось", - заявив Владислав Матяшук. 

Читайте також

ДТП із Димінським прокоментували Аваков і Порошенко (Відео)
Олігарх Димінський переховується у Швейцарії

Тим часом брат загиблої Наталі Тріли переконаний, що за кермом був не охоронець, а сам Димінський. Він твердить, що йому про це сказали очевидці, які начебто бояться свідчити проти впливового бізнесмена. Родичі Наталі вважають, що Андрій Борщ має лишатися за гратами і хочуть оскаржувати сьогоднішнє рішення. "Якщо людина бере на себе відповідальність за злочин, який вчинила інша людина, тим самим дає неправдиві свідчення, тим самим прикриває злочин – за це має понести відповідальність, має бути позбавлений волі", - каже Андрій Мацевко.

Як повідомлялося, ДТП сталася 18 серпня на трасі М10Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району по обіді. Автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, повертала ліворуч, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП. Охоронець Димінського, який узяв на себе провину за смертельну аварію з авто бізнесмена, за кермом у момент ДТП не був - про це заявив генпрокурор Юрій Луценко. Сам Димінський з України зник і на запрошення поліції прийти дати свідчення та пройти експертизи жодного разу не відгукнувся.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН