ДТП із Димінським прокоментували Аваков і Порошенко (Відео)

01.09.2017 10:00   Джерело: ТСН
Опубліковано : Львівський Новинар

Львівський апеляційний суд не зміг переглянути запобіжний захід охоронцю бізнесмена Петра Димінського Андрію Борщу, якого затримали на два місяці без права застави одразу після смертельної аварії. У ДТП загинула дівчина-водій іншої машини, а Борщ узяв на себе відповідальність за це, йдеться в сюжеті ТСН.

Адвокат затриманого наполягає, що злочин скоєний не навмисно, з місця ДТП його підзахисний не втікав, тож просить відпустити його на поруки. Однак донести цю думку до судді юрист не зміг, бо засідання так і не розпочалося через відсутність представника державного обвинувачення. 

Слідство у справі резонансної ДТП триває вже два тижні, і весь цей час бізнесмен Димінський не з'являється на виклики в поліцію. Натомість свідки та рідні загиблої твердять, що саме він керував "Мерседесом", а Андрій Борщ взяв на себе його провину. Непричетність охоронця до аварії підтвердила й експертиза ДНК.

 

Розголос справи призвів до того, що коментувати її взялися провідні особи в державі. "Я не проводжу слідчих дій, але можу сказати, що за результатами експертизи ДНК, у машині ДНК не тієї людини, котра говорить, що вона там була", - заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. "Розслідування проводиться прозоро та незаангажовано і проводитиметься, незалежно від статусу. Зараз справу витребувано до Києва. Вважаю, що це додасть об'єктивності ходу розслідування", - зауважив президент Петро Порошенко. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН