Прийдешня зима буде найхолоднішою за останні 100 років!

Синоптики прогнозують, що прийдешня зима буде найбільш холодною за останні 100 років.

15.09.2017 11:30   Джерело: Резонанс.СС
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчені вважають, що саме майбутня зима стане рисою, від якої доведеться внсти літочислення кліматичних умов. М'які зими, коли дощ йде значно частіше, ніж сніг, залишаться в минулому. Холодно буде вже в листопаді, а перша декада грудня принесе справжні морози. Все це буде супроводжуватися снігопадами не тільки в Європі, але і у ряді азіатських держав, для яких подібні явища рідкісні, пише - Резонанс.СС
Джеймс Медден один з найбільш відомих європейських метеорологів. Він уже виступив з заявою, в якій закликав жителів Європи насолоджуватися теплими днями, адже їх залишилось небагато. Уже в наступному році погода почне стрімко псуватися. Експерт закликав населення запастися теплими предметами одягу і провести утеплення власного житла. 
Зима в нинішньому році почнеться в листопаді і протримається до квітня, причому мороз на вулиці який сягатиме -25 градусів за Цельсієм - стане повсякденним явищем.
А Ви готові до такої зими?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Резонанс.СС