«Не забувайте, що я мер Львова»: Садовий зробив гучну заяву про Саакашвілі. Оце так сказанув!

15.09.2017 14:13   Джерело: world news
Опубліковано : Львівський Новинар

Мер Львова Андрій Садовий допустив можливість створення спільного політичного проекту з колишнім губернатором Одеської області, екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, - пише world news.

“Не забувайте, що я мер Львова, моє місце в цьому місті, мені його довірили городяни. Тому спільний політичний проект з Саакашвілі я не планую. Як лідер партії” Самопоміч “я не виключаю виникнення такого проекту спільних, скоординованих дій. Особливо, якщо будуть призначені дострокові вибори до Верховної Ради. Така ймовірність в політиці завжди має місце “, – заявив він.

На питання, чому мер Львова підтримав Саакашвілі 10 вересня, коли той в оточенні прихильників прорвав прикордонний кордом на польсько-українському кордоні, Садовий заявив: “Саакашвілі, як і будь-який інший громадянин України, просто реалізував своє право захищати свої конституційні права, якщо вони порушуються “.

“Справа тут не в особистості власне Саакашвілі. Я підтримав би будь-якого українця, що потребує захисту цивільних прав”, – додав він.

Також мер Львова наголосив, що законність дій Саакашвілі на кордоні повинен вирішити суд. Слухання починаються 18 вересня.

джерело


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: world news