Ryanair зайде в аеропорт «Львів» в березні 2018 року

Ведуться активні торги.

21.09.2017 13:30   Джерело: ГолосUA
Опубліковано : Патрік Скеля

Ірландський лоукостер Ryanair зайде в аеропорт «Львів» в березні 2018 року, так як зараз між авіаперевізником та владою України ведуться активні торги, пише - ГолосUA.

Читайте також

У львівському аеропорту сьогодні відбудеться флеш-моб на підтримку Олега Сенцова
Зі Львова запускають три нові рейси в Італію
На Львівщині ініціюють створення музею авіації

Про це в коментарі повідомив експерт з питань транспорту В'ячеслав Коновалов.

«Ryanair - це старий вимагач. Вони давно цим займаються і викручують руки країнам, в які намагаються зайти. Проблема в тому, що сам ринок лоукостерів досить гнучкий, якщо подивитися графік їх польотів, то можна побачити, що за тиждень вони можуть 20 рейсів відкрити і 15 закрити. У Ryanair цим активно користуються і вимагають собі знижки і дотації. Зараз між Україною і Ryanair ведуться торги, так як вони хочуть зайти в нашу країну на вигідних для себе умовах », - сказав В. Коновалов.

За його словами, Ryanair штучно розгойдує ситуацію навколо того, що не може зайти на український ринок.

«Думаю, що Ryanair не зможе домовитися про розміщення в столичних аеропортах «Київ» і «Бориспіль». Він погодиться базуватися у Львові. Але станеться це не раніше березня 2018 року» - резюмував В. Коновалов.

Нагадаємо, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян очікує, що найбільший європейський лоукостер Ryanair вийде на український ринок восени 2018 року. За словами міністра, в даний час ірландський перевізник веде переговори з керівництвом київського аеропорту "Бориспіль". Раніше повідомлялося, що керівництво міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) відновило переговори з ірландським лоукостом Ryanair. На даний момент є велика ймовірність, що ірландський перевізник здійснюватиме рейси в аеропорт "Київ".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГолосUA