До десяти осіб зросла кількість людей, які отруїлися рибою у Львові

Усі купували продукт в одному кіоску.

23.09.2017 12:30   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 22 вересня, о 18 год. 15 хв. до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом: гостра кишкова інфекція. Станом на ранок 23 вересня кількість госпіталізованих зросла до 10 осіб. З них 1 дитина, пише - Форпост.

Читайте також

Львів’янин купив у супермаркеті рибу з хробаками (Фото)

Як інформують у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА, всі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торгових кіосків на ринку “Привокзальний” у м. Львові. При поступленні стан наближений до важкого. Скарги на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець.

Про ситуацію, що виникла і привела до захворювання людей, повідомлено керівництво лабораторного центру та відповідних підрозділів Держпродспоживслужби, які здійснюють обстеження та проводять роботу у вогнищі інфекції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост