Чечотка планує очолити Львівську психіатричну лікарню

27.09.2017 07:30   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

На посаду керівника Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні претендують троє кандидатів. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради, пишуть - Варіанти.

Читайте також

«Займається боксом і відпочиває від поліції», – мати про перебування Василя Гнатюка у львівській психлікарні
Журналістка пояснила, чому патрульні не застосували зброю у львівській психлікарні (Відео)
Керівництво психлікарні у Львові не з'явилося на роботі після різанини в закладі

Свої кандидатури на участь у конкурсі на посаду головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" подали Андрій Голдун, Олександр Губар та Богдан Чечотка.

Андрій Голдун був лікарем у Львівському обласному шкірно-венерологічному диспансері, а з 2009 року працює у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

Олександр Губар наразі виконує обов’язки головного лікаря цієї лікарні, а до цього він був завідувач лікувально-реабілітаційного відділення кризових станів №31 у лікарні. На початку січня начальник управління спільної власності Львівської облради Микола Бандра підписав наказ про призначення Олександра Губара на посаду в.о. головного лікаря до призначення нового директора закладу.

Богдан Чечотка є директором ТзОВ "Авто Спа Україна", хоча до цього очолював департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. У жовтні 2016 року він написав заяву на звільнення за власним бажанням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти