За виготовлення фальшивого алкоголю трьом жителям Львівщини загрожує 7 років тюрми

Організаторів підпільного цеху на Львівщині можуть ув’язнити на 7 років.

27.09.2017 10:30   Джерело: 032.ua.
Опубліковано : Патрік Скеля

Досудове слідство у справі організації підпільного цеху з виготовлення та продажу фальсифікованих алкогольних напоїв закінчене, а обвинувальний акт щодо трьох осіб — винуватців злочину скеровано до Миколаївського районного суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - 032.ua.

За даними правоохоронців, під час обшуків на території цеху виявили понад чотири тисячі пляшок фальсифікату. Приблизна вартість фальсифікованої продукції становила більше 170 тисяч гривень.

Окрім того, у зловмисників вилучили бочки, у яких було 100 літрів спирту, та обладнання, за допомогою якого здійснювалось масове виготовлення підроблених алкогольних напоїв.

Нагадаємо, на території Львівської області зловмисники організували підпільний цех, де виготовляли для продажу фальсифіковані алкогольні напої різних торгових марок із підробленими акцизами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua.