У Львові відзначили Свято вулиці Віри, Надії, Любові

01.10.2017 21:30   Джерело: Galinfo
Опубліковано : Патрік Скеля
30 вересня Церква святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, що розташована на вул. Віри, Надії, Любові, відзначає храмове свято. З цієї нагоди для мешканців мікрорайону та гостей організували цікаве і насичене подіями Свято вулиці. Святкування розпочалось з 16.00 на площі перед школою №97 (вул. Миколайчука, 18). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради, пише - ГалІнфо.

Читайте також

У Львові реставрують ще один храм
Релігійна громада УАПЦ побудує у Львові дерев'яний храм
Стрийська єпархія стала на бік священика, проти якого збунтувалося село

Відтак, відбулись виступи дітей мікрорайону – від наймолодших дошкільнят до досвідчених вихованців творчих студій; змагання з дуатлону серед дітей під егідою Федерації тріатлону Львівської області; показ вишиванок від дизайнера Оксани Заяць;  зірковий концерт від чоловічого вокального октету «Орфей», Софії Федини, Мар’яна Шуневича, кавер-гурту «Роги». А ще – для дітей майстер-класи, танці, банси, конкурси, солодка вата, фотозона.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Galinfo