Переможця конкурсу на впровадження е-квитка у Львові - оголосять у січні

До наступного туру конкурсу на е-квиток попередньо відібрали 11 компаній.

06.10.2017 15:36   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

У ЛКП «Львівавтодор» наголошують, що число претендентів може зрости, пише - Твоє місто.

У конкурсі на впровадження у Львові електронного квитка все ще триває етап попередньої оцінки, повідомив у коментарі начальник відділу автоматизовної системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор» Сергій Журбенко.

Читайте також

Місячні проїзні з’являться в кіосках Львова 3 жовтня
Зросла вартість проїзду в приміських та міжміських маршрутках
У Львові подорожчали місячні проїзні картки в електротранспорті

«У чорновому варіанті ми уже провели кваліфікацію і вибрали фірми, які повністю відповідають її критеріям  – фінансового стану, досвіду та кваліфікації персоналу. Але ми чекаємо на компанію-консультанта, яка, відповідно до правил ЄБРР, повинна надавати нам послуги і бути ланцюжком між нами та банком», – розповів Сергій Журбенко.

За його словами, зараз триває фінальна частина відбору консультанта і щойно оберуть переможця з-поміж трьох претендентів, як його «завантажать роботою по максимуму, щоби перейти на наступний етап тендеру».

Журбенко зазначив, що попередньо відібрали 11 компаній із 17, які подали документи на конкурс, інші компанії мають певні недоліки. Оголошення переможця заплановане на січень наступного року.

«Число фіналістів нічим не обмежено. Може вийти одна, можуть вийти всі 17. Якщо ми виберемо одну компанію, то втратимо конкуренцію, можливість впливу на цінове рішення і будемо змушені погодитися на її пропозицію. Завершення тендеру в січні наступного року, підписання угоди – в лютому», – розповів Сергій Журбенко.

Нагадаємо, бюджет запровадження е-квитка у Львові становить понад 11 млн євро, з яких 10 млн – кредит ЄБРР. Е-квиток уже має назву – «Леокарт».

Заявки на участь подали такі компанії: R&G (Польща), Korea Smart Card (Корея), Miratech Group (Швеція), Trapeze (Швейцарія), консорціум компаній AEP та Swarco (Італія-Австрія), Radcom (Румунія), Symсotech (Ізраїль), консорціум компаній Benish та ORT (Україна-Ізраїль), консорціум компаній Lotte та KT (Корея), BMS Teknologija (Латвія), Riclango (Естонія), консорціум компаній Kartek та Belisim (Туреччина), Etra (Іспанія), консорціум компаній Kentkart та Onur (Туреччина), Kapsch (Австрія), консорціум компаній LG CNS та Posco Daewoo (Корея), Mikroelektronica (Чехія).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто