У Буську пограбували ювелірний магазин

07.10.2017 22:25   Джерело: Буський Медіа Портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 5 жовтня, о 01.30 год. ночі до правоохоронців Буського районного відділу поліції поступив дзвінок про пограбування ювелірного магазину, що розташований на території Красненського ринку, пише - Буський Медіа Портал.

Читайте також

Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія
Поліція затримала у Львові злодія-«гастролера» з Харкова

Зловмисників не вдалось затримати. В магазині працювала слідчо-оперативна група.
Як розповів журналісту начальник Буського відділення поліції підполковник поліції Олександр Марушкевич, до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за фактом розбій.
На даний момент співробітники магазину проводять ревізію, щоб встановити суму завданого збитку. Триває розслідування.

Нагадаємо, що 23 квітня 2015 року о 12:30 до магазину, який розташований на ринку селища Красне, що спеціалізується з продажу ювелірних виробів, а також іграшок, зайшли двоє осіб. Дані особи попросили продавця показати певні золоті вироби, згодом до магазину зайшли ще двоє осіб, які з метою відволікти продавця попросили показати іграшку, що знаходилась в протилежній частині торгового приміщення. Після оглядин іграшки усі відвідувачі залишили магазин, а продавець помітила, що з вітрини зникла коробка із ювелірними виробами: золотими кулонами та хрестиками, приблизною вартістю 40 тис. гривень. Продавець одразу ж викликала наряд поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буський Медіа Портал