Сихівчан кличуть на обговорення ідей щодо створення громадського простору на даху кінотеатру ім. О. Довженка

12.10.2017 07:26   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Наступним етапом проекту «План дій для зміцнення громад», який фінансується Посольством Великої Британії в Україні в рамках проекту «Підтримка реформи децентралізації в Україні», який виконує Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» у співпраці з КУ «Інститут міста» є створення ескізного проекту громадського простору на даху кінотеатру ім. О. Довженка. Усіх зацікавлених запрошують на спільне обговорення, пише - Форпост.

Читайте також

Знову зупинився трамвайний рух на Сихів
На Сихові затримали чоловіка зі зброєю

«За час обговорень щодо створення стратегії розвитку громади Сихова, учасники неодноразово визначали і наголошували, що перетворення кінопалацу ім. О. Довженка має стати одним із пріоритетних напрямків діяльності для громади, влади району та міста. Саме тому, після експертних обговорень та спілкування з активістами району, команда проекту прийняла рішення напрацьовувати ідеї та створити ескізний проект оновлення простору на даху кінопалацу ім. О.Довженка.

Відкрита зустріч для обговорення як можна змінити/використати простір даху кіноцентру ім. О. Довженка на Сихові відбудеться завтра, 11 жовтня, о 18.00 год. в червоному залі кінотеатру.

Приходьте на зустріч, буде можливість озвучити всі свої пропозиції щодо цього простору», - розповіли у КУ «Інститут міста».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост