На Львівщині віддадуть в оренду більше 170 ставків

15.10.2017 07:42   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Департамент екології та природних ресурсів постійно працює над передачею в оренду вільних ставків на земельних торгах. Роботу проводять на виконання доручення голови обласної державної адміністрації, щодо забезпечення ефективного та раціонального використання природних ресурсів, утримання водних об’єктів в належному санітарному та гідрологічному режимі, збільшення надходжень до місцевих бюджетів, повідомляє ЛОДА, пише - Форпост.

Читайте також

У ЛМР хочуть передати в оренду 11 комунальних приміщень
Львівська обласна рада хоче продавати лікарні та заклади освіти, - громадський активіст

Важливою мірою для збільшення рибних запасів та зменшення забруднення водойм стічними водами, ловлі риби незаконними способами, від чого гине багато молодих риб та ікри в нерестовий період, є розведення риб в природних водоймах та штучних ставках.

Потреби населення з кожним роком лише зростають, тому проблема збереження і відтворення рибних запасів залишається актуальною. Водойми Львівської області мають значний рекреаційний потенціал, а рекреаційна діяльність на водоймах – один із найважливіших напрямів практичного використання озер.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост