Розібратися з собаками, тротуарами та світлофорами. Найпопулярніші петиції, за які голосують у Львові

16.10.2017 15:24   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові місцеві мешканці активно намагаються покращити благоустрій міста, тому кількість поданих електронних петицій значно більша, ніж в інших містах обласного значення. Пропонуємо найпопулярніші петиції у Львові, за які триває збір підписів, пише - То є Львів.

Читайте також

У Львові вимагають звільнити тротуар на Шота Руставелі від квітів
Контролювати вивіз сміття львів'яни будуть через онлайн-додаток
У Львові стартувало опитування щодо вартості абонементів на електротранспорт
  1. Звільнити тротуар на Шота Руставелі від квітів. Або посадовців, неспроможних це зробити.

Автор петиції закликає міських чиновників звільнити тротуар на вулиці Шота Руставелі від навали продавців квітів. Адже поблизу знаходиться зупинка громадського транспорту і люди змушені чекати свого автобуса прямо на дорозі. Тротуар повністю обставлений вазонами та букетами квітів, хоча для такої торгівлі тут передбачені спеціальні місця.

Наразі дану петицію підписало 403 людей із 500 необхідних. Збір підписів триває.

  1. Запровадити обов'язкове вмикання кондиціонерів в трамваях «Електрон».

Автор документу вимагає підвищити комфорт поїздок у електротранспорті. Адже, кондиціонери у нових трамваях встановлені, проте ще жодного разу не були увімкнені.

Голосування за дану петицію не надто активне, наразі зібрано трохи більше 50 підписів зі 500 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 18 днів.

  1. Контроль пасажиропотоку у маршрутних таксі.

Тема транспорту у Львові як ніколи актуальна. Автор петиції пропонує зобов’язати перевізників видавати в маршрутках пасажирам квитки. Також контролювати пасажирів на зупинках розповсюдити квитки для проїзду в громадському транспорті в кіосках та магазинах міста. До закінчення збору підписів залишилося 46 днів. Підтримало петицію майже 50 людей.

  1. Зменшення кількості світлофорів та внормування руху на Сихові

Мешканці Сихівського району нарікають, що після покращення транспортної розв’язки значно збільшилася кількість світлофорів на території масиву. Внаслідок цього можна побачити кілометрові тягучки навіть не в час пік. Автор петиції пропонує зменшити кількість світлофорів на Сихові. Петицію опублікували кілька днів тому. Збір підписів триватиме ще 56 днів.

  1. Штраф за вигул собак без намордників.

Автор петиції пропонує міським чиновникам запровадити штраф для власників тварин, які гуляють з собаками без намордників. Штраф пропонують чималий - 10 тисяч гривень. Збір підписів триватиме ще 35 днів.

Якщо петиція набере необхідну кількість підписів, чиновники будуть змушені її розглянути та повідомити автора про прийняте рішення. Випадки, коли петиція змушувала владу дослухатися, поодинокі.

Найпопулярніші петиції, за які голосують львів’яни http://e-dem.in.ua/lviv/petition/published/all


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів