У Львові стартувало опитування щодо вартості абонементів на електротранспорт

16.08.2017 15:00   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Львівський Новинар

ЛКП «Львівелектротранс» розпочало опитування мешканців щодо того, скільки вони готові платити за абонемент на електротранспорт. Голосування триватиме місяць на сайті Львівської міськради, - пише zaxid.net.

«У відповідь на пропозицію громадської ради при управлінні транспорту ЛМР публікуємо це опитування. Перед затвердженням тарифу на абонементні картки, для нас важливо дізнатись вашу думку. Будемо також вдячні за додаткові рекомендації, ідеї, пропозиції», – мовиться в повідомленні«Львівелектротрансу» у Facebook.

Читайте також

Перевізника у Сколівському районі оберуть на відкритому конкурсі
Через зйомки фільму «Шляхетні волоцюги» у Львові реорганізують рух

На сайті Львівської міськради мешканцям пропонують обрати один з семи варіантів вартості абонементу та його терміну дії.

Нагадаємо, з 1 вересня у Львові має зрости вартість разового квитка на електротранспорт на 50% – з 2 до 3 грн за загальний та з 1 до 1,5 грн за пільговий квиток.

Крім того, «Львівелектротранс» озвучив плани підвищити вартість місячних абонементів зі 100 до 230 грн на два види електротранспорту та з 70 до 140 грн на трамвай або тролейбус окремо. Однак таке різке можливе зростання вартості абонементів розкритикували користувачі соцмереж, а громадська рада при управлінні транспорту ЛМР рекомендувала підвищувати вартість абонементів не більше, ніж на 50% – до 150 грн на два види транспорту і до 105 грн на трамвай або тролейбус окремо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net