На Львівщині розгорівся скандал довкола висадки 12 тисяч дерев поблизу селища Добротвора

Молодіжку Ляшка звинуватили у брехні.

24.10.2017 22:28   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині розгорівся скандал довкола висадки 12 тисяч дерев поблизу селища Добротвора. За даними організаторів акції, на висадці дерев незаконно піариться «Радикальна партія» Олега Ляшка – її молодіжний осередок. Про це повідомили  організатори заходу, компанія Octo via Group, пише  -Львівський портал.

«Молодіжне крило «Радикальної партії» Олега Ляшка розмістило інформацію…, в якій заявляє, що 21 жовтня організувало висадку лісу недалеко від смт. Добротвір, Львівської області. Проте, дана інформація є суцільним обманом та ганебним піаром молодіжної політичної організації», – йдеться у повідомленні організаторів.

За даними компанії організатора, ініціатива існує із 22 березня 2014 року та кожного року, коли весною та восени їхні працівники організовують добровольців на посадку лісу.

«Висадка лісу, що відбулася 21 жовтня 2017 року уже восьма із організованих нами. Цього разу ми посадили близько 20 тисяч саджанців на 4 га лісової ділянки. Загалом за всі роки акції висаджено близько 160 тисяс дерев на 24 га поблизу Соснівки, Жовкви, Замочка та Добротвору. За декілька тижнів до старту ми оголошуємо про даний захід та збираємо охочих. Зазвичай це компанії друзів, знайомих, інколи представники різних організацій та компаній. Ми забезпечуємо транспорт, смачний перекус на терені лісу, весь потрібний інвентар, ведемо перемовини з лісничими угіддями та домовляємося про доставку саджанців», – розповів ідейник екологічної кампанії Ігор Дулин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал