Львівщина увійшла до Європейської мережі регіональної кулінарної спадщини

28.10.2017 10:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 27 жовтня, урочисто підписали Меморандум про вступ Львівської області в Європейську мережу рагіональної кулінарної спадщини, повідомляє - прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Угоду підписали в межах Міжнародного економічного форуму на агропромисловій секції.

Читайте також

Львівська ОДА шукає нових працівників у Департамент соціального захисту

«Для нашого регіону це крок вперед. Попри те, що ми гордимося нашими рестораторами і наш рівень сервісу є одним з найкращих, нам потрібна ця статусність та впізнаваність. Якщо ми, як європейці, хочемо відповідати всім стандартам Євросоюзу, ми мусимо такі речі формалізувати. Кожен турист, який приїде на Львівщину бачитиме впізнаваний бренд», - наголосив під час підписання меморандуму очільник області Олег Синютка.

На важливості укладеної домовленості закцентував увагу і координатор проекту «Європейської мережі регіональної кулінарної спадщини» Ніколас Феллстрем.

 «З того, що я побачив, подорожуючи Львівщиною, я зробив висновок, що ви уже маєте чим пишатись. Однак і маєте куди розвиватись. Наша співпраця буде плідною, адже напрямів для розвитку дуже багато, тому йдеться про великий вклад в майбутнє», - зазначив Ніколас Феллстрем

Меморандум уклали з метою підтримки, розвитку і просування співпраці між львівськими рестораторами, виробниками локальних продуктів, носіями регіональних традицій та Європейською мережею кулінарної спадщини  шляхом спільної діяльності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews