На смітнику у Солонці знайшли тіло немовляти

Матір дитини затримали.

05.11.2017 14:27   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 5 листопада, близько 08:00 на смітнику біля готелю «Катерина» у Солонці виявили тіло новонародженої дитини. Як повідомила прес-служба Нацполіції Львівщини, дитину знайшли вже мертвою, пише - Zaxid.net.

«Близько 08:00 в Пустомитівське відділення поліції надійшла інформація про те, що на смітнику неподалік одного із готелів виявлено тіло немовляти без ознак життя. На місці події працювала слідча група. Встановлено, що вночі у номері готелю народила дитину 25-річна жителька Жовківського району», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Тіло новонародженого хлопчика скероване на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини). Якщо вину 25-річної жінки доведуть, то їй загрожує позбавлення волі на п'ять років.

Наразі вирішується питання щодо обрання для жінки міри запобіжного заходу. На місці ще проводяться першочергові слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net