31-річний чоловік побив тренера гантелею та грифом для штанги

За побиття тренера грифом для штанги львів'янина засудили на три роки умовно.

06.11.2017 16:33   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Залізничний райсуд Львова засудив на три роки умовно 31-річного чоловіка, який під час конфлікту у спортзалі побив тренера грифом від штанги. В опублікованому 31 жовтня вироку також сказано, що чоловік має відшкодувати Львівській міськраді понад 1,9 тис. грн витрат на лікування постраждалого, пише - Zaxid.net.

Читайте також

У Львові в тренажерному залі раніше судимий чоловік побив тренера

Конфлікт у спортзалі стався 27 червня 2017 року. За інформацією поліції, між 26-річним тренером та раніше судимим 31-річним львів’янином виник конфлікт, який переріс у бійку. У ході сутички 31-річний чоловік схопив 7-кілограмовий металевий гриф для штанги та вдарив ним тренера по голові.

Працівник спортзалу отримав перелом лобної кістки, черепно-мозкову травму та забій головного мозку.

Під час судового засідання обвинувачений цілком визнав свою вину і розкаявся. Оскільки і прокурор, і сам обвинувачений просили обрати покарання, не пов'язане з позбавленням волі, суддя вирішив пом'якшив йому покарання, призначивши замість п'яти років ув'язнення трирічний іспитовий термін.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net