Директора Львівського авіаремонтного заводу звільнили з посади за підозрою у розкраданні

11.11.2017 18:31   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Керівництво ДК «Укроборонпром» звільнило директора ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» Олександра Кравчука з займаної посади. Відповідне рішення оголосив Заступник генерального директора ДК «Укроборонпром» Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну. Про це інформують в «Укроборонпромі», пише - Форпост.

Читайте також

Львівська СБУ затримала банківську шахрайку, яка причетна до розкрадання двох мільйонів доларів
Стало відомо, як розкрадалися гроші на Львівському бронетанковому заводі
Профспілки Львова протестують проти розкрадання майна громади

Зокрема повідомляється, при здійсненні Концерном своїх управлінських функцій щодо ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та  систематичне ігнорування його директором принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує Концерн.

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто  до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках матеріали щодо розтрати службовими особами ДП «ЛДАРЗ» коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень.

Також у Концерні стверджують, що топ-менеджер навмисне і демонстративно відмовлявся виконувати накази і розпорядження в сфері закупівель, тому було прийнято рішення розірвати з ним контракт.

Зазначимо, ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» займається ремонтом літаків МіГ -21, Міг-23, МіГ-27 і МіГ-29.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост