Новий студентський мер Львова сьогодні став позаштатним радником міського голови

17.11.2017 15:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

17 листопада – День студента. З цієї нагоди сьогодні у стінах Львівської міської ради відбулась інавгурація новообраного студентського мера Олександра Николяка. Міський голова Львова Андрій Садовий вручив студентському меру посвідчення позаштатного радника міського голови, а студентському меру 2017 року, Руслану Сагановському, - монету Короля Данила Галицького. про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також

У Львові найкращим студентам вручатимуть премії по ₴25 тис.
Львів отримав нового студентського мера
Студенти пройшли ходою солідарності вулицями Львова (Фото)
 

«Я би хотів, щоби в нас в межах один раз в місяць були заплановані робочі зустрічі. І під час робочих зустрічей ви би могли зі мною проговорити ті питання, які потрібно», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Наша цьогорічна робота буде збудована так, що, в першу чергу, будемо звертати увагу на аспекти соціально-правового напрямку. Наші цьогорічні заходи будуть спрямовані на організацію певних форумів, круглих столів та конференцій, на яких ми будемо збиратися з органами самоврядування, будемо запрошувати експертів з вищої освіти і, власне, будемо говорити за ті певні правки, зміни, які ми зможемо зініціювати, запровадити для того, щоб можна було змінити закон на кращий. Також ми вважаємо, що перед нами стоїть дуже перспективне завдання – це працевлаштування студентів. Бізнес і підприємці бояться брати на роботу тих кваліфікованих, молодих, випускників, які тільки завершили університет. Наше завдання - це створити діалог з бізнесовим середовищем, щоби вони не боялися брати на роботу випускників. Також в нас буде таке Товариство, яке буде займатися в правовому руслі, відслідковуванням діяльності студентських самоврядувань», - сказав Олександр Николяк, новообраний студентський мер Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews