Львів сколихнула звістка про ймовірну незаконну забудову з порушеннями допустимих норм і без дозвільних документів

На вулиці Уманській у Львові планують збудувати багатоповерхівку впритул до особняка.

18.11.2017 13:37   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Голова ГО «Ідея Нації» Остап Стахів зазначив, що забудовник планує звести багатоповерхівку впритул до особняка на вулиці Уманській, 6 та до ділянки триквартирного будинку на Замарстинівській, 166, - інформує сайт 032.ua із посиланням на «Побудовано у Львові».

Читайте також

Понад 67 млн грн витратять на будівництво нової школи в Яворові
Чому у Садового «затискають» гроші на побудову дитячих садочків?

З його слів, на майбутньому об’єкті будівництва не врахували допустимої відстані між будинками: уже ведуться підготовчі роботи для залиття фундаменту і при цьому залишається відстань у 20 см замість допустимих 5,5 метрів.

Про те, що місцеві мешканці можуть опинитися без даху над головою, наголошувалося іще наприкінці жовтня. Тоді у спільноті «Скандальні забудови» на Фейсбуці очевидці повідомили, що людям, які мешкають в особняку, робітники пошкодили паркан.

«Власники незаконного будівництва при цьому ще погрожують, що «можуть розмовляти й іншими методами». На місці події побувала міліція», - зазначила авторка посту і додала, що потерпілі зверталися в Управління архітектури та урбаністики ЛМР, де довідались, що за дозвільними документами забудовник у цю структуру не звертався.

Водночас, маклери компанії-забудовника рекламують і продають квартири у ще не збудованому будинку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua