У Львові оголосять Почесних Амбасадорів міста на 2017-2019 роки

23.11.2017 18:28   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Почесні Амбасадори – це особи, котрі завдяки своєму авторитету та професійній діяльності сприяють промоції Львова як достойного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів), пише - Дивись.info.

Читайте також

Знову змінили міський бюджет Львова

Реалізацією Програми Почесних Амбасадорів Львова займається ЛКП «Львівське конференц-бюро». За два роки, упродовж яких діє Програма, Львів здобув 21 амбасадора. Цьогоріч до них приєднається ще 9 діячів науки, культури, технологій і медицини, повідомили в ЛМР.

«Програма Почесних Амбасадорів є важливим інструментом у розвитку конференц-індустрії міста. За підрахунками Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ICCA (International Congress and Convention Association), міста, регіони та країни, в яких діють аналогічні програми, приймають в рази більше міжнародних конгресів, аніж ті, в яких такі програми не діють», – зазначає Ліна Остапчук, директор Lviv Convention Bureau.

«Завдяки роботі з Почесними Амбасадорами, минулого року ми запустили програму «Львів науковий», яка успішно продовжує діяти цього року. З деякими Амбасадорами ми працюємо над залученням міжнародних конференцій до Львова, з іншими – над покращенням авіасполучення з нашим містом», – додає Андрій Павлів, керівник Програми Почесних Амбасадорів Львова.

«Я дуже вдячний за таку відзнаку. Це дуже дивно, що тебе відзначають за те, що ти і так із задоволенням робиш. Я 30 років працюю на радію, я директор фестивалю Leopolis  Jazz Fest.

На знайомстві з іншими Почесними Амбасадорами з’ясувалося, що світ дуже маленький. Що людина, Почесний Амбасадор, відомий офтальмолог Ігор Новицький і так сталося, що він добре знав найкращого друга мого батька.

Я буду і надалі пропагувати місто Львів, як чудове місто для проведення фестивалів»,- наголосив Олексій Коган, новообраний Почесний Амбасадор Львова, радіожурналіст, продюсер і арт-директор центру Jazz in Kiev, творчий куратор Alfa Jazz Fest (Leopolis).

«Це звання є частиною довгого шляху, який ми вже пройшли. Ми вже протягом 7-8 років співпрацюємо зі Львовом. Хочемо нав’язати таку хірургічну співпрацю між польськими і українськими хірургами, щоб був вільний обмін досвідом і вільний обмін думками.

Цей шлях розпочинався від маленьких майстер-класів на тему: «Лікування гриж» і зараз була створене українське товариство по лікуванні гриж, яке є частиною європейської структури і наступний конгрес цього товариства «Лікування гриж» відбудеться у Львові. Це вершина нашої спільної роботи протягом 5-ти років. Вершиною є те, що вдалося переконати партнерів європейського товариства, щоб провести цей конгрес у Львові. І вже через 10 місяців у Львові зберуться найвідоміші фахівці світу, Європи у сфері лікування гриж»,- зазначив Мацей Сметанські (Maciej Śmietański), новообраний Почесний Амбасадор Львова, доцент Медичного університету в Ґданську, директор відділення хірургії в лікарні Ф. Жачека.

«Цього року, коли обирали Амбасадорів, то склад є особливим. Для міста Львова дуже велика честь, що люди, які так багато робили, – отримують статус і зможуть робити ще більше. Цей статус їм дасть творити ще більше. Цей проект народжує багато суміжних речей. Власне, одним з Амбасадорів під керівництвом «Львівське конференц-бюро» було розроблено програму «Львів – науковий». Дуже багато різних нових програм може з’являтися тому, що Амбасадор – це людина, яка має право не лице ініціювати, але має і певне зобов’язання перед міською радою, брати це в роботу і в щоденній рутині знаходити фінансування, організовувати»,- наголосив  Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

При відборі фіналістів Програми комісія брала до уваги тісний і тривалий зв’язок кандидата зі Львовом, успішність у ділових колах, лідерські здібності, наявність команди та послідовників, високий авторитет і хорошу репутацію у своїй галузі, публічну впізнаваність, а також особисту участь кандидатів в організації та проведенні конференцій.

З переліком дійсних Почесних Амбасадорів Львова можна ознайомитися на сайті http://ambassadors.lviv.ua.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info