Головред газети «Ратуша» Савельєв подарував Садовому яйця – «щоб той став чоловіком»

24.11.2017 12:47   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 24 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради головний редактор комунальної газети «Ратуша» Микола Савельєв передав міському голові Львова Андрію Садовому два яйця, щоб той «став чоловіком», пише - ZIK.

Читайте також

Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс

Минулого виконкому за пропозицією Садового питання про виділення грошей на зарплату працівникам «Ратуші» перенесли. Саме тому на сьогоднішнє засідання прийшли журналісти газети, активісти і депутати Львівської міської ради. Однак міський голова був відсутній.

Під час свого виступу Микола Савельєв звинуватив Садового у брехні і залишив йому подарунок – два яйця.
Головред газети «Ратуша» Савельєв подарував Садовому яйця – «щоб той став чоловіком». 
«Я б хотів зробити Андрію Івановичу невеличкий подарунок. Я йому від редакції і від себе особисто подарую два яйця, щоб він нарешті став чоловіком і почав приходити на виконкоми. Якщо ти на першому виконкомі сказав неправду, то немає чого на другому виконкомі ховатися за своїх заступників», – заявив Савельєв.

Зазначимо, за інформацією прес-служби Львівської міської ради А. Садовий мав важливу зустріч у час, коли відбувався виконком.

Нагадаємо, М. Савельєв заявляв, що Андрій Садовий залишив працівників ЛКП «Газета» «Ратуша» без зарплати за листопад і грудень. Він це прекрасно розуміє. У цій ситуації Садовий дуже серйозно підставив себе. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK