У Львові від батьків-алкоголіків в дитбудинок забрали немовля

15.12.2017 19:44   Джерело: ТРК Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли 13 грудня, про те, як його працівники врятували немовля від батьків-алкоголіків: «Дитину було вилучено на підставі рішення Франківської районної адміністрації. Коли працівники сектору ювенальної превенції Франківського відділу поліції разом з працівниками соціальної служби та служби у справах дітей прийшли у квартиру, розташовану в одному з будинків на вулиці Княгині Ольги у Львові, хлопчик плакав, а його мати перебувала у стані алкогольного сп’яніння», пише - ТРК Львів.

Читайте також

Поліціянти передали у Львові в дитбудинок немовля

«Немовля доставили у лікарню, де медики попередньо діагностували у нього «переохолодження, гіпертрофію, затримку психофізичного розвитку, анемію та рахіт.
Сусіди повідомили правоохоронцям, що у квартирі часто збираються шумні компанії, розпивають спиртне, а дитина часто плаче та не отримує належного догляду, оскільки мати зловживає алкоголем. Після обстеження та лікування хлопчик буде поміщений в один із львівських дитячих будинків. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК Львів