У Львові на забезпечення житлом молодих сімей у 2018 році з бюджету виділили 9,5 млн грн

21.12.2017 13:37   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Депутати Львівської міськради прийняли програму забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян м. Львова на 2018-2022 роки. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 21 грудня, під час сесії Львівської міськради, пише - «Вголос».

Станом на 01.09.2017 у Львівському регіональному управлінні Держмолодьжитла зареєстровано 438 кандидатів у позичальники на молодіжне житлове кредитування за рахунок коштів міського бюджету міста Львова. «Молодь, що перебуває у зазначеному списку, має бажання на включення їх сімей до списку громадян, які перебувають на обліку осіб, що потребують покращення житлових умов та виявили бажання і мають право на молодіжне житлове кредитування за рахунок коштів міського бюджету міста Львова. Головним чинником необхідності прийняття та реалізації програми є значна кількість молодих сімей та одиноких молодих громадян, що перебувають на квартирному обліку в м. Львові Реалізація програми сприятиме створенню сприятливих умов для подальшого розвитку молодіжного будівництва, поступовому розв'язанню житлової проблеми молоді через пільгове довгострокове кредитування за рахунок коштів міського бюджету міста Львова та інших не заборонених законодавством джерел», – йдеться у пояснювальній записці. На реалізацію програми з міського бюджету Львова у 2018 році виділять 9,5 млн грн.

Загалом у 2018-2022 на програму молодіжного кредитування передбачається виділити 70 млн 900 тисяч грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос