На Львівщині збудують 18 нових футбольних полів

21.12.2017 18:36   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Уряд передбачив для області кошти на будівництво нових футбольних полів зі штучним покриттям. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА, пишуть - Варіанти.

Читайте також

Футбольні фанати нагадали, що Маріуполь – це Україна і розмістили банер «SСURKIS-SEPAR»
Півмільйона гривень виділили з обласного бюджету на оновлення спортивного поля на Львівщині

У Держбюджеті на 2018 рік на програму «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» закладено 370 млн грн, а цьогоріч бюджет програми становив 270 млн грн.

Частину з цих коштів отирмала Львівська область на спорудження 18 футбольних полів. На їх реалізацію у 2017 році з державного бюджету виділили 13,4 млн грн, з обласного – 4 млн грн в межах обласної програми «Спортивний майданчик» та 8,1 млн грн – з місцевих бюджетів.

Відтак, за рахунок бюджетної програми нові футбольні поля з’являться в Жовківському, Пустомитівському, Бродівському, Камянка-Бузькому, Миколаївському, Яворівському, Городоцькому районах, Новокалинівській, Вільшаницькій та Ходорівській ОТГ, містах Червонограді, Трускавці та Дрогобичі.

Перелік  місць облаштування спортивних майданчиків можна переглянути тут.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти