У ЛОДА назвали середню зарплату працівників лісової галузі

31.12.2017 16:42   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Рівень заробітної плати в лісовому секторі увійшов у п’ятірку найвищих заробітних плат нашої області.

Читайте також

Дрогобицьке лісове господарство звинувачують у незаконній вирубці лісу

Про це під час брифінгу, 29 грудня, повідомив Анатолій Дейнека, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, пише - Дивись.info.

Сьогодні заробітна плата у лісовому секторі у середньому коливається від 9 до 10 тисяч гривень, каже Анатолій Дейнека. Крім того, за його словами, є державні лісогосподарські підприємства, у працівників яких зарплата вища 16 тисяч гривень.

«Такого не було ніколи, завжди заробітна плата в лісовому господарстві за всі часи була однією з найнижчих. Вища зарплата нам дає можливість закріпити працівників на наших підприємствах, забезпечити відсутність відтоку з наших виробництв», — зазначає Анатолій Дейнека.

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства зауважує: якби інший сектор економіки давав такі показники, як і лісовий, ми би не потребували кредитів від міжнародних фондів та інших установ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info