На Львівщині засудили чоловіка, який підрізав неповнолітнього хлопця

12.01.2018 12:27   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Мешканця Червонограда засуджено до 6 років і 6 місяців тюрми за підріз неповнолітнього. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть
 За участі Червоноградської місцевої прокуратури, судом винесено вирок 34-річному місцевому мешканцю, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України(умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

«Інцидент трапився у листопаді 2016 року. Вказаний чоловік під час словесного конфлікту, під впливом алкоголю, завдав ножове поранення у грудну клітку неповнолітньому хлопцеві, пошкодивши йому легені. Незадовго після інциденту правоохоронці затримали зловмисника та взяли під варту. Прокуратура у суді довела його провину», – нагадують у прокуратурі.

Також додають, що порушнику призначили покарання у вигляді 6 років і 6 місяців позбавлення волі. Крім цього, задоволено цивільний позов прокуратури в інтересах держави щодо відшкодування коштів, затрачених медзакладом на лікування потерпілого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал