Трьом дітям, які отруїлися на львівському курорті, стало гірше і їх госпіталізували

13.01.2018 16:27   Джерело: PRESS-центр
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 10 січня, у Трускавці (Львівська область) в приватному пансіонаті «Алексік» отруїлися 12 дітей віком від шести до 14 років, які приїхали сюди на відпочинок із Харкова (загалом група налічує 24 дитини). Спочатку їх лікували амбулаторно, у пансіонаті, однак 11 січня двох із них довелося госпіталізувати в інфекційне відділення Дрогобицької міської дитячої лікарні. 12 січня, до медзакладу доправили ще одну дитину, пише - PRESS-центр.

Читайте також

У Львові батьки нагодували дітей отруйними грибами
Жінці, яка отруїла рибою понад 70 чоловік, обрали запобіжний захід

У всіх дітей однакові симптоми харчового отруєння - різке погіршення загального стану, підвищення температури тіла, нудота, блювота, пронос.

У лікарні дітям надають необхідний обсяг медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан дітей - середньої важкості.

За рештою дітей ведеться постійний нагляд з боку працівників пансіонату і працівника інфекційного відділення Дрогобицької міської дитячої лікарні, повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-центр