У Львові викрили бухгалтера на привласненні 200 тисяч гривень

13.01.2018 17:32   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові правоохоронці викрили головного бухгалтера, котрий привласнив більше двохсот тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Суд поновив на роботі бухгалтера одного з управлінь мерії, яка провела незаконний платіж на 25 тис. грн
Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
 

Як встановили працівники Управління захисту економіки Львівщини, впродовж березня – вересня 2017 року головний бухгалтер одного з львівських товариств з обмеженою відповідальністю привласнив кошти підприємства на суму 201,5 тисяч гривень.

Посадовець, будучи матеріально-відповідальною особою, не вносив у повному обсязі на банківський рахунок товариства грошові кошти, отримані у результаті здійснення підприємством господарської діяльності, а також, з метою приховування відомостей про недостачу коштів на підприємстві, не відображав відповідних даних по бухгалтерському обліку.

Працівники слідчого відділення поліції Львівщини повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем у великому розмірі). Йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал