У поліції повідомили обставини смерті 22-річного юнака

10.02.2018 14:27   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У поліції повідомили обставини смерті 22-річного юнака. Офіційну інформацію оприлюднили на офіційному сайті Патрульної поліції Львівської області.

Читайте також

У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей
Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка

 

Як зазначено в повідомленні, патрульні Львова намагалися врятувати 22-річного юнака, який при перевірці ковтнув пакетик з невідомою речовиною, пише - Гал-інфо.

До приїзду медиків поліцейські вмовляли хлопця виплюнути з’їдене і робили непрямий масаж серця. Причину смерті молодика остаточно встановить судово-медична експертиза.

У четвер, 8 лютого, під час відпрацювання екіпажем патрульної поліції Львова лотерейних закладів, в одному з них інспектори зупинили хлопця. При поверхневій перевірці в нього виявили пакет з невідомою речовиною. 
22-річний львів’янин проковтнув виявлений співробітниками поліції пакетик, після чого намагався втекти. 
Поліцейські затримали хлопця, вмовляючи виплюнути з’їдене, однак той знепритомнів.

До приїзду медиків патрульні надавали домедичну допомогу. Зокрема, робили непрямий масаж серця. Однак бригада «швидкої» констатувала смерть юнака.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та представники прокуратури Львівської області. Тривають слідчі дії. Причину смерті парубка встановить судово-медична експертиза.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо