Тарифи «Львівводоканалу» зростуть на 8,4-11,1%

У «Львівводоканалі» відбулося друге обговорення тарифів на 2018 рік.

12.02.2018 19:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У прес-службі Львівської міськради повідомили в понеділок: 6 лютого у «Львівводоканалі» відбулося друге відкрите обговорення постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо встановлення тарифів на 2018 рік на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення для усіх категорій споживачів», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Директор Львівводоканалу є найбагатшим комунальником Львова
У Львові планують встановити бювети для пиття води

Керівник планово-економічного відділу ЛМКП «Львівводоканал» Наталя Тимчишин розповіла: «На основі витрат підприємства ми розрахували та подали на затвердження в Нацкомісію тарифи на перспективний рік. Основними чинниками, що призвели до коригування тарифів, стало зростання витрат на електроенергію, витрат на оплату праці у зв’язку із зростання мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, витрат на єдиний соціальний внесок у зв’язку із підвищенням витрат на оплату праці».

«Відповідно до запропонованого проекту постанови, абоненти будуть сплачувати на 8,4-11,1% більше за послуги, які надає ЛМКП «Львівводоканал». Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на одну гривню дев’ять копійок та становитиме 14 гривень чотири копійки – це разом за водопостачання і водовідведення одного кубічного метру з врахуванням ПДВ», – поінформували також

«Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню 10 копійок та становитиме 12 гривень 91 копійку; для оптових споживачів тариф зросте на 49 копійок та становитиме чотирни гривні 93 копійки. Тарифи набудуть чинності після офіційного затвердження постанови Національної комісії та опублікування в газеті «Урядовий кур’єр», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів