У Сколе депутати міськради чергуватимуть біля смітників та фотографуватимуть порушників

19.02.2018 11:38   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова міста Сколе для вирішення проблем з накопиченням сміття запропонував депутатам міської ради чергувати біля смітників та робити фото- та відеофіксацію тих, хто викидає сміття. До їдеї підійшли ґрунтовно – для депутатів навіть було складено графік чергування, і вказано біля якого смітника вони повинні знаходитись, пише - ZIK.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Львівське сміття знову знайшли на Івано-Франківщині

Міським головою В. Москалем  було надіслано лист-звернення до депутатів міськради, в якому йшлося про те, місто Сколе зазнає великих фінансових збитків через скидування сміття у місті мешканцями Сколівського району, повідомляє місцеве видання «SKOLE-TODAY».

Сколівчанами в середньому накопичується сміття 426 м куб  в місяць, а от мешканці району привозять сміття в середньому 20.26 м куб  в місяць. У результаті скидування ТПВ жителями всього району, вони накопичуються понад норму, а це завдає прямих збитків (в сумі близько 4000,00 грн в місяць) для бюджету і лягає тягарем для жителів міста Сколе, які платять зі своєї кишені.

Для вирішення проблеми мер міста Сколе запропонував депутатам міської ради чергувати біля смітників та виявляти  порушників:

«У такому разі міською радою пропонується органузвати чергування депутатів, з метою виявлення  порушників благоустрою, оскільки ми зобов’язані зробити все для того, аби мешканці району були усвідомлені того, що безкоштовного вивозу сміття, яке накопичується в результаті скидування останніми, не буде!

Під час чергування, в разі виявлення іногородніх порушників, які не мають угоди на вивіз ТПВ необхідно з’ясувати особу-порушника, робити фото-відео фіксацію та звертатись у Сколівське КВ ВКГ для необхідного реагування».

За депутатами закріпили смітники по визначених вулицях, та запропонували чергувати по дві години з понеділка по суботу.

Нагадаємо, що мати міського голови в Сколе отримала понад 500 тис. грн на вивезення сміття від комунальників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK