Андрій Садовий пообіцяв створити 1000 нових місць у садочках Львова цьогоріч

27.02.2018 15:34   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

26 лютого міський голова Львова Андрій Садовий відвідав відновлений минулого року дитячий садок №39 та пообіцяв збільшення кількості місць у ДНЗ й позбавлення черг у садочки до 2020 року.

Читайте також

У львівських садочках оновлюють харчові блоки та пральні кімнати
У Львові в школах і садках з батьків збирають до 4 млн грн

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради, пише - 032.ua.

Зі слів мера Львова, у відновленому ДНЗ №39, де станом на нині навчається 117 дітей у 4 групах, можна створити 12 груп. Окрім цього, Андрій Садовий планує збільшити кількість місць у садочках міста до 1000.

«Цього року у нас амбітні плани – ми повинні вийти до 1 тис нових місць у садочках, а на 2020 рік ми повинні забути у Львові про черги у садочках. Всі діти повинні бути в садочках. До Львова також багато дітей приїжджає з навколишніх сіл, якщо батьки тут працюють. Тому ми зацікавлені, щоб у навколишніх населених пунктах також будували садочки. Фінансово ми будемо допомагати будувати такий садочок у Рясне-Руській. Якщо інші населені пункти будуть мати таке бажання, чим зможемо, тим допоможемо», - сказав міський голова Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua