У Львові на дівчину обвалився фасад будинку

28.02.2018 13:47   Джерело: Експрес online
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові на 22-річну дівчину впав шматок штукатурки будівлі. Постраждалу з численними травмами госпіталізували в лікарню. Інцидент стався близько 12:40 в Галицькому районі міста на вул. І. Франка, 8. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради, пише - Експрес online.

Читайте також

У Львові обвалився балкон: є постраждалі

Львів'янка 1996 року народження отримала струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забій тім'яної області. Постраждалу госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню.   Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля зазначив, що будинок знятий з балансу району і належить ОСББ. Обставини події з'ясовуються. «Цей будинок знятий з балансу району і належить ОСББ «Франко, 8».

Однак наші ремонтні служби зараз намагаються зв'язатися з керівництвом ОСББ, щоб обговорити спільні дії щодо проведення заходів для недопущення падіння фрагментів фасаду», - зазначив чиновник.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес online