На Львівщині відкрили нові виробничі потужності м`ясопереробного підприємства

01.03.2018 21:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 1 березня, у Старому Яричеві відкрили нові виробничі потужності ТзОВ «ЛембергМіт». Це м'ясопереробний цех із єдиним в Україні автоматизованим морозильним складом продукції місткістю 4000 тонн, пише - Гал-інфо.

Читайте також

На львівському підприємстві показали, як переробляють пластикову тару (Відео)
Львівщина та Тернопільщина стали лідерами серед інших областей України у зростанні ділового клімату для малого та середнього бізнесу

Участь у відкритті взяли заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України - Торговий представник України Наталія Микольська та заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

«Відкриття будь-якого нового виробництва – це велика перемога, оскільки це нові робочі місця, зростання української економіки. Для нас удвічі більша радість, коли ці підприємства є ще й підприємствами-експортерами. Експортери – це вища ліга бізнесу, це кращі умови праці для працівників, вищі заробітні плати,  можливість розширятися. А також це достатньо висока якість продукції, яку вони пропонують на український ринок. Ще більша радість, коли підприємства відкривають у тих галузях, де Україна була чемпіоном, адже наша держава відома своєю високоякісною продукцією переробки тваринництва. Ми спостерігаємо те, що зараз відбувається відновлення підприємств харчового сектору, і первинна переробка продукції тваринництва – це те, що ми зараз спостерігаємо і повинні підтримувати»,- наголосила Наталія Микольська. 

Окрім того, вона також додала, що географічне розташування Львівщини, бажання людей тут працювати і навчатися - це те, що зробить наш регіон лідером з точки зору економічного зростання і експорту.

Основний вид діяльності підприємства – виробництво м’ясної сировини. Із введенням в експлуатацію м'ясопереробного цеху площа виробничих потужностей збільшилась до 8 595,15 квадратних метрів, з яких 1200 квадратних метрів, який як зазначалось вище - єдиний в Україні автоматизований морозильний склад продукції.

«Це приклад, коли підприємство нам демонструє свою віру в Україну та Львівщину, тим самим створює нові робочі місця. На ньому зійшлися воєдино, з одного боку, українські інвестиції і новітні європейські технології, які використовуються в агропромисловому комплексі. Будівництво на Львівщині таких сучасних підприємств зміцнює економіку країни, а технології, які тут застосовуються, відповідають високим стандартам», - зазначила  Оксана Стоколос-Ворончук.

Більш, ніж 20 вітчизняних фермерських господарств за прямими контрактами вирощують для підприємства свинину найвищої якості, що підтверджено міжнародними сертифікатами. Відтак, ТзОВ «ЛембергМіт» випускає більше 1500 тонн продукції у місяць.

«Підприємство спеціалізується на забої свинини, її обвалюванні та постачанні сировини як на українські, так і закордонні ринки. У нас є великі можливості, зокрема обвалювання свинини у кількості 100 тонн щодня. Окрім того, також її заморожування у автоматизованій камері. Відповідно, це є перша черга нашого будівництва, запланована і друга черга, де буде така ж камера, оскільки  це – хороший інструмент як для зберігання м’яса, так для його продажу. Наступним нашим кроком стане камера розміром 35 тисяч тонн» ,- розповів директор з виробництва ТзОВ «ЛембергМіт»  Віталій Балух.

Упродовж 2016-2018рр. підприємство залучило інвестицій понад 20 млн грн власними коштами. Свою продукцію експортують у Гонконг, В’єтнам, Грузію, Анголу, Конго. У 2017 році обсяг експортнованої продукції у зазначені країни склав - 299 520,667 кілограм.

Зазначимо, підприємство створили у 2008 році.  Станом на лютий 2018 року, на підприємстві працює понад 100 робітників


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews