У Львові планують збудувати ще один мікрорайон (План забудови)

04.03.2018 20:28   Джерело: 7 ДНІВ-УКРАЇНА
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові хочуть звести ще один мікрорайон. З 1 березня 2018 року по 26 березня 2018 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі вул. Тракт Глинянський у м. Львові. Про це інформує сайт ЛМР, пише - 7 ДНІВ-УКРАЇНА.

Читайте також

У «розумному» мікрорайоні Львова встановлять лавки з підігрівом

Комплекс охоплює територію площею 20,18 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ – 10 років, у тому числі 1-ша черга 3-7 років.

На цій території планують збудувати адміністративні та торговельні будівлі, середню школу, дитсадочок та житлові будинки.

1

Замовник містобудівної документації — управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради.

На ідею зведення мікрорайону в соціальних мережах реагують по-різному. Одні схвалюють, інші обурюються, мовляв, як можна будувати житловий масив там, де від очисних споруд неприємний запах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7 ДНІВ-УКРАЇНА